Nagelcorrectie

Moderne cosmetische nagelcorrectie

Nagelcorrectie

Waarom een nagelcorrectie? Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat onze voeten, dag in dag uit, het volledig lichaamsgewicht moeten dragen. U zult begrijpen dat onze voeten, letterlijk en figuurlijk, constant onder druk staan. Voeg daar eventueel nog verkeerd gekozen schoeisel met onvoldoende verluchting en zweetvoeten tot gevolg aan toe en u begrijpt dat er werk aan de winkel is.
We verlangen allemaal naar mooie en verzorgde voeten waarmee we, als het klimaat het toelaat, kunnen mee uitpakken. De nieuwste ontwikkelingen en moderne technieken laten ons momenteel toe naar blijvende, individuele oplossingen te zoeken binnen het kader van de cosmetische voetverzorging.

WILDE-PEDIQUE plus is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt.

Wat verstaan wij onder een “Moderne teennagelcorrectie”

Nagelcorrectie

Met WILDE-PEDIQUE plus kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op een cosmetische verantwoorde wijze. WILDE-PEDIQUE plus is een 1-Fase lichthardende kunststof die, na oordeelkundig aangebracht te zijn, onder een speciaal hiervoor ontwikkelde Polymerisatielamp uitgehard dient te worden.

WILDE-PEDIQUE plus is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een voetnagelcorrectie met WILDE-PEDIQUE plus op geen enkele wijze als storend ervaren wordt. WILDE-PEDIQUE plus past perfect bij de natuurlijke nagel.

Uw professionele pedicure zal, in functie van het bestaande probleem en de gekozen oplossing, een zo natuurlijk mogelijke tint uitzoeken om de teennagelcorrectie te realiseren. Het spreek bovendien vanzelf dat WILDE-PEDIQUE plus eveneens kan aangewend worden om bij verkleurde teennagels een kleurcorrectie uit te voeren.

WILDE-PEDIQUE plus kan eveneens afgewerkt worden met een glanzende eindlaag. Hiervoor wordt LCN-Sealant gebruikt. Bovendien bestaat ook de mogelijkheid om voor een gekleurde eindlaag te kiezen.

Uw pedicure kan u hierbij deskundig adviseren.

NagelcorrectieNagelcorrectieNagelcorrectieNagelcorrectieNagelcorrectieNagelcorrectieNagelcorrectieNagelcorrectieNagelcorrectieNagelcorrectie

Ga verder naar Verwenbehandeling