Briefkaarten

Briefkaarten gesigneerd H Schallenberg en H S.Berg

Briefkaarten (H Schallenberg)

De werken van Huibert Schallenberg werden in zijn tijd zo gewaardeerd dat deze als briefkaarten en wenskaarten werden uitgegeven.

Brief- en wenskaarten met botanische voorstellingen, maar ook met landschappen en dorpsgezichten, voorzien van de signering H Schallenberg, werden uitgegeven door de Nederlandse Drukker “De Muinck & Co. Amsterdam (Doorgaan met Courage).

Briefkaarten (H Schallenberg)

Kaarten met botanische werken van Huibert Schallenberg en voorzien van de signering H S.Berg werden uitgegeven door de Zwitserse uitgever Stehli Frères Editeurs Zürich. Voor meer informatie over de werkwijze van Stehli Frères en de signering H S. Berg, lees hier verder………

Brief- en wenskaarten van Huibert Schallenberg zijn nu verzamelaars objecten en de handel vindt plaats met name via het internet.


Album Briefkaart


Bezit ik een echte Schallenberg?

Ben je in het bezit van een schilderij dat gesigneerd is met H Schallenberg, met H.S. Berg of met H S. en je wilt weten of het schilderij echt geschilderd is door, of is toe te schrijven aan Huibert Schallenberg, vul dan het Aanvraagformulier in op de contactpagina.