Zoeken naar:

Kunstwerken op afbeelding

Onderstaande afbeelding linkt naar de de informatie van het betreffende kunstwerk.
De afbeelding is gemaakt van het originele werk van Huibert Schallenberg en geeft je de mogelijkheid een vergelijk te maken van het kunstwerk dat je in je bezit hebt.

Maak hier je keuze!

Stillevens
De kunstwerken van Huibert Schallenberg staan niet bekend om zijn stillevens, hiervan heeft hij er maar enkele gemaakt. Schilderijen met een stilleven komen zeer sporadisch voor.

Boerderijtje in Gemert
De voorstelling van het boerderijtje in Gemert is een dorpsgezicht dat in grote oplage en met kleine verschillen werd geschilderd. Ontdek de verschillen!

Dorpsgezichten
Huibert Schallenberg was, naast zijn specialisme in het schilderen van bloemen, planten en bloemstillevens, schilder van pitureske dorps- en stadsgezichten.

Havengezichten
Huibert Schallenberg was, naast zijn specialisme in het schilderen van bloemen, planten en bloemstillevens, schilder van havengezichten.

Hollandse landschappen
Huibert Schallenberg was, naast zijn specialisme in het schilderen van bloemen, planten en bloemstillevens, schilder van Hollandse landschappen.

Briefkaarten
Het werk van Huibert Schallenberg werd in zijn tijd zo gewaardeerd dat veel van zijn kunstwerken als brief- en als wenskaart werden uitgegeven. Op de briefkaarten komt de signering H Schallenberg en H S.Berg voor.

Unieke Werken
Huibert Schallenberg heeft, naast het schilderen van bloemen, planten en bloemstillevens, enkele unieke werken geschilderd. Deze werken heeft hij gemaakt voor speciale gelegenheden.

De diversiteit van zijn werken is groot.
Het zal je opvallen dat Huibert één onderwerp in meerdere oplagen heeft geschilderd.